26 Ekim 2009 Pazartesi

Kol ve Omuz Yağlarını Eritme Yolları




Vücudumuzunda gözönünde bulunan ve estetiksel bir görünümün olması ve bir organımız olan kollar kadınların güzelliği ve estetiği için önemli ve vazgeçilmeyen bir parçadır.
Genellikle yazın plajlarda mayo ve bikiniyle gezerken sarkık kollar ve pazulara sahip olmamak ciddi bir moral bozukluğuna yol açar. Erkeklerde kadınlara baktığı bölgelerin başında kalçaları, bacakları ve basenler ve kollarıdır.

Dikkat çeken ve güçlü kollara sahip olmak vücut estetiği açısından önemli bir durumdu.Kollarınızda sarkmalar varsa size bahsedecemiğiz egzersizleri uygulayın. Kollarınıza kol inceltme ve bölgesel kol zayıflama teknikleriyle kolda zayıflama hedefini ve omuz estetiğinizi güzelleştirmiş olcaksınız.
Kol bölgesinde ki yağlanmalar ve sarkan kısımlar hemen birkaç günde düzelmez.

Kollardaki sünmeleri önlemek için diyet ve egzersiz ile oluşan bir ikili program'a uymak zorundasınız:

1- Kol inceltme de uygulayacağınız diyet: proteince zengin, yağ ve karbonhidrat bakımından fakir olmalı.Bu sayede kol yağlarınız erirken,kollarınız da bir miktar kas yaparak sert ve hoş kollara sahip kavuşmuş olacaksınız.

2- Kol bölgesini çalıştırmak için kollarınızı sırası ile aşağıdan yukarı sallayarak 20 kere öne 20 kere geriye olmak üzere döndürün.

3- Hafif ağırlıkta dambılları ( küçük el halteri) (1-4 kg) ları ellerinize alarak yürüyüş yapınız.
Başlangıçta hafif ağırlıktan başlayarak kollarınızı ağırlık kaldırmaya alıştırmalısınız.
Böylece kol yağlarınız zamanla erime süreci başlayacaktır.
Kol hareketleri triseps ve biseps hareketleri adı verilen ağırlıkları kaldırıp indirme,kolları yana kanat gibi açarak indirme ve kaldırma hareketleridir.

Bölgesel kol zayıflama egzersizleri ile zamanla diri ve canlı kollara sahip olacağınıza eminiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder