26 Ekim 2009 Pazartesi

Bitkisel Zayıflama İlaçları ile Zayıflamak



Bitkiler ile zayıflamak , insanların eski çağlardan devam eden bitkisel çareler ile farklı hastalıkların tedavisin de kullandığımız, ve son günlerde bitkilerin,değişik otların meyvelerin, sebzelerin de bazılarında şaşırtıcı bir zayıflatıcı yağ yakıcı etkilerinin olduğunu gördük.

Eski insanların zayıflatan ve incelten olduğunu söyledikleri biçok bitki gerçekten yağları yakıcı ve termojenik maddeleri içerdiğini gördük.

Bitkilerin bir kısmı yağ yakıcı enzimleri ve maddeleri yapılarında bolca bulundurduğunu gördük. Bağzı gıdalar da iştah azaltıcı olup tok tutucu özellikler barındırmaktadır.Bağzı bitki türleri de lifli yapıları ile negatif kalori etkisi adı verilen ve bitkinin içerdiği enerji ve kaloriden çok daha fazlasını, sindirim esnasında vücudumuza harcatan bitkilerdir.

Zayıflatıcı ve inceltici bitkisel ilaçlardan hangisi daha faydalıdır? Bu soruya kesin cevap vermek oldukça zordur.Benim kanatime göre yağ yakıcı maddeleri ihtiva eden bitkiler'in daha fazla zayıflama etkisinin olduğunu gördüm.
Zayıflama ilaçları alırken içerisinde ki etken maddeleri neler olduğuna ve gerçekten zayıflatıcı etkisi olup olmadığına bakmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder